הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

03/02/2004 | 11:54 | מאת: יפעת

אמי בת 52, סובלת זה זמן רב מצריבה באבר המין רוב שעות היום. לאחר ביקור אצל גניקולוג ובדיקת קנדידה שיצאה שלילית, הוחלט שזו בעיה של גיל המעבר והוחלט לתת לה הורמונים מסוג "טריסקוונס". אנא חווה דעתך , האם זה הפתרון האולטמטיבי? והאם יש אפשרות לתת הורמונים הדומים לסוג זה טבעיים? תודה מראש.

תודה על שאלתך יפעת, האם אמך עברה קולפוסקופיה? האם בררו סיבות נוספות לגרד? ואם בכל זאת הורמונים האם שקלו אסטרוגן תוך נרתיקי? לדעתי מכיון שהורמונים הם תרופות, רצוי להימנע מהם אלא אם כן אין ברירה. לפני כן עוד הייתי מנסה טיפולים טבעיים וישנם רבים . ניתן להרחיה את הידע ע"י קריאת מאמרים שלי בנושא באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בנוסף, אני מעביר סדנאות בנושא "נשים במעגלי החיים". בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר