5 שנים לאחר טמוקסיפן-מה עכשיו?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

01/02/2004 | 22:14 | מאת: מיכל

שלום, לאמי (היום בת 51) היה סרטן שד עם בלוטות נגועות. לאחר כריתה היא עברה טיפולים באדריאמיצין, טיפול כימוטרפי במינון גבוה עם השתלת מח עצמית והקרנות. מאז הטיפולים אין עדות למחלה. היום לאחר 5 שנים וחודשיים של טיפול בטמוקסיפן אנו מתלבטים לגבי ההמשך. רופאה אחת הציעה להמשיך עוד 5 חודשים עם הטמוקסיפן שבמהלכם אמור להתפרסם מידע חדש בנושא (בעיקר לגבי פמרה) ורופאה אחרת הציעה להפסיק מייד. אודה לך על חוות דעתך בנושא, מיכל

תודה על שאלתך מיכל, המחקרים מדברים על טיפול בן 5 שנים. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר