גלי חום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

01/02/2004 | 18:57 | מאת: רונית

שלום, אני בת 51 ועד לפני שנה סבלתי מגלי חום בתדירות גבוהה ביותר. מאז שהתחלתי לענוד שרשרת מגנטית נעלמו גלי החום כלא היו. שאלתי היא האם אני צריכה בכל זאת להשתמש בהורמונים?

11/02/2004 | 09:02 | מאת: אורית

רונית שלום, היכן אפשר לקנות את השרשרת המגנטית, גם אני סובלת מגלי חום בתדירות גבוהה, ואשמח לנסות.

תודה על שאלתך רונית, הורמונים הם תרופות, ואם אפשר להימנע מתרופות - מה טוב. למה לדעתך את זקוקה להורמונים? ניתן להרחיה את הידע ע"י קריאת מאמרים שלי בנושא באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר