תשוקה מינית מוגברת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/01/2004 | 22:52 | מאת: יענקל"ה

אני בן 58 ומנהל קשר זוגי מזה שנתיים. בחצי שנה האחרונה אנחנו חיים ביחד. יחסי המין בנינו מצויינים ומלאי הנאה, אך אני לא מרגיש מסופק וכל הזמן מלא תשוקה ורצון לקיים עוד יחסי מין. אנחנו מקיימים יחסי מין פעמיים עד שלוש פעמים בכל יום. בת זוגי אומרת שזו תופעה יוצאת דופן ולא יכולה לעמוד בקצב שלי. האם התופעה חריגה ? ומה יכולה להיות הסיבה ? אודה על תשובתך, יענקל"ה

תודה על שאלתך יענקלה, אני מבין את השאלה אך איני רואה מה הבעיה. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר