מוכר למישהי?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

12/03/2002 | 08:51 | מאת: שמרית

אני בת 44, והוסת האחרונה מאוד דלה , אפשר לומר רק מכתימה, אין אפשרות להריון כיון שעברתי קשירת חצוצרות, זה יכו להיות מסימני גיל המעבר?

12/03/2002 | 18:33 | מאת: לילך

שלום שמרית עד שהפרופ' יענה לך אני ממליצה שתבקשי מהגניקולוג שלך שיערוך לך בדיקות דם וכך תדעי

01/04/2002 | 18:36 | מאת: עידית

זה אכן כנראה 'שירת הברבור' של המחזור. התופעה יותר נפוצה ממה שחושבים, בגיל זה. אל תצטערי, יש בכך הרבה נוחות כשהמחזור נפסק ולא בהכרח יש תופעות לואי. מניסיוני.שמרית כתב/ה: > > אני בת 44, והוסת האחרונה מאוד דלה , אפשר לומר רק מכתימה, > אין אפשרות להריון כיון שעברתי קשירת חצוצרות, זה יכו להיות > מסימני גיל המעבר?

מנהל פורום גיל המעבר