הריון

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

03/10/2003 | 22:26 | מאת: keren

עלולה להשמע שאלה טיפשית קצת... אבל אשמח אם תתיחסו אליה ברצינות על מנת להוריד את הספק הקטן שמכונן בי *האם ניתן להכנס להריון בקיום יחסי מין בזמן המחזור? תודה מראש לעונים

03/10/2003 | 22:31 | מאת: keren

אויש, לא שמתי לב שהפורום הוא פורום של גיל המעבר, אני בת 19 בכלל (גם גיל מעבר מסוים, לא?) אבל בהתחשב בזה שאני לא מצליחה להכנס לשום פורום אחר אשמח להענות בכל זאת. תודה וסליחה

07/10/2003 | 18:37 | מאת: מישהו

ממש ממש לא. לא כתבת את גילך אבל בכל זאת אף פעם לא מאוחר מדי וכדאי שתקראי קצת על כל הנושא של המחזור והביוץ והימים הבטוחים. וחוץ מזה, את השאלה הזו את שואלת דווקא בפורום גיל המעבר?...

תודה על שאלתך keren, התשובה היא כן. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

26/10/2003 | 23:11 | מאת: דדי

כן. חברה שלי נכנסה להריון יומיים אחרי שהתחילה לקבל.

מנהל פורום גיל המעבר