פיטריות בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

03/10/2003 | 19:17 | מאת: רותי

אני בת 66 , לוקחת הורמונים,סובלת מפטריות חוזרות למרות הטיפולים שנתן לי הגניקולוג.לאחרונה נאמר לי ע''י הרופא הנ''ל שזאת קנדידה במעים. מהי קנדידה? מה הסיבה לדעתך דוקטור לבעיותי?

07/10/2003 | 18:39 | מאת: אני

נו, פיטריות בנרתיק, אז עוד מעט יהיו לך מים בברכיים ורגל קרושה...

תודה על שאלתך רותי, לא שכיח קנדידה אצל נשים בגילך. איך נעשתה האבחנה? תרבית? נותן לקורא על הפטריה, הקנדיה [מוניליה, שמרים] באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET ואולי הבעיה אינה קנדידה? האם עברת קולפוסקופיה? בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר