אקטיבל ?!

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

30/09/2003 | 10:48 | מאת: מירית

שלום. אימי בת 60, מטופלת בכדורי "אוויסטה" מזה מספר חודשים. לאחרונה, ניתן לה טיפול הורמונלי באקטיבל. אימי לא סבלה ולא סובלת מתופעות גיל המעבר (גלי חום וכדומה) ולכן חוששת מאוד מהתחלת הטיפול באקטיבל. ברצוני לדעת, אם כן, מהן תופעות הלוואי השכיחות להורמון זה, מהו משך זמן ההסתגלות ולאיזה תקופה עליה ליטול את ההורמונים, בהתחשב בעובדה שיש לה אוסטואופורוזיס מתקדם. אודה לתשובת רופא הפורום.

תודה על שאלתך מירית, אין לקחת אקטיבל עם אביסטה. יש לשקול המשך לקיחת אביסטה שאולי הוא הגורם לגלי חום. אני מעביר סדנה, בת 6 מפגשים ברמת אביב, בימי ראשון החל מ 2/11/03, בדיוק על נושאים אלו, כל מפגש בן 3 שעות בין השעות 19:00-22:00. את יכולה גם לקרוא על הנושא באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר