כאב ודימום

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

29/09/2003 | 13:22 | מאת: גלי

שלום בחודשים האחרונים בעת קיום יחסי מין - בזמן החדירה ולאחריה - אני סובלת מכאב ודימום קל באיזור הכניסה לנרתיק. לא סבלתי מהתופעה בעבר, והיא החלה מעט אחרי שלקיתי בפטרייה חריפה באותו איזור. גניקולוגים אמרו לי שמדובר באודם וברגישות בלבד וטיפלו בי בנרות, קומאגיס, דרמקומבין, מופירוסין ושמן תינוקות (בזמן קיום היחסים). דבר לא עזר. בדיקות צוואר הרחם שעשיתי תקינות. יש לציין שלפני מספר חודשים נכנסתי להריון ועברתי הפלה (באמצעות גלולה) ואח"כ החלתי ליטול גלולות דיאנה. אני מיואשת לחלוטין. הייתי שמחה לדעת במה מדובר, איך זה נגרם, האם מדבור במצב קבוע ואיך אפשר לטפל בזה. תודה ושנה טובה גלי

תודה על שאלתך גלי, נראה לי שראוי שתעברי בדיקה גינקולוגית , כולל באמצעות קולפוסקופ. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר