יובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

28/09/2003 | 19:43 | מאת: מירה-

שלום ושנה טובה אני בת 55 לפני עשור שנים עברתי כריתת רחם אחרי שנים של דימומים קשים. בזמן האחרון אני סובלת מאד מיובש בנרתיק וכאבים בזמן החדירה של בעלי. אני משתמשת במדבקות אסטורגן לפני הוראת הרופא. מה לעשות כדי לשפר את מצבי בזמן ה.... תודה מראש.

תודה על שאלתך מירה להשתמש בתכשיר תוך נרתיקי או על בסיס נטרלי או על בסיס הורמונלי. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

02/10/2003 | 14:02 | מאת: מירה

לרופא שלום! למה הכוונה ועל איזה תכשיר מדובר, אולי על איזה קרם מסוים? אשמח לקבל תשובה יותר עניינית. גמר חתימה טובה

מנהל פורום גיל המעבר