מקורות סידן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

23/09/2003 | 09:27 | מאת: שוש

אני שוש, בת 47, בתקופה האחרונה אני נמנעת מחלב ומוצריו מכיוון שיש לי שיעול טורדני בגרון וליחה, אז אני מנסה להימנע מחלב כדי לבדוק אם זהו הגורם. עכשיו קראתי שהחלב הוא מקור סידן מאוד חשוב, מכיוון שאני לא נוגעת בחלב רציתי לשאול אילו מקורות סידן אחרים יש שיוכלו לשמור על רמת סידן טובה חוץ מהחלב? נ.ב (חשוב לציין שאני נמנעת לחלוטין מפירות יבשים, אגוזים ופיצוחים למיניהם, וגם קמח וסוכר כבר שנים רבות) בתודה, שוש

תודה על שאלתך שוש, את יכולה גם לקרוא על נושא הסידן באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בנוסף להביא לידיעתך שאני מעביר סדנה, בת 6 מפגשים ברמת אביב, בימי ראשון החל מ 2/11/03, בדיוק על נושאים אלו, כל מפגש בן 3 שעות בין השעות 19:00-22:00. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר