מירנה לצעירות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/09/2003 | 12:33 | מאת: שירה

אני בת 36, עברתי לידה אחת ואין לי תוכניות להרות בקרוב. רופא הנשים המליץ לי על מירנה ואני תוהה האם כדאי לי להתקין התקן שמשחרר פרוגסטרון? האם לא תהיה לזה השפעה רעה עלי? האם הפרוגסטרון לא תורם להתפתחות סרטן הרחם? ומה לגבי ההתקן הרגיל? מה נסיונך? אני חוששת מפני דימומים אינסופיים, ואז ממילא לא יהיה צורך בהתקן משום שלא אוכל לקיים יחסי מין... אשמח לשמוע תשובתך, תודה.

תודה על שאלתך שירה, המירנה הוא התקן בטוח שלא גורם לסרטן. את יכולה לקרוא על התקנים תוך רחמיים כולל על מירנה באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר