מידע על גיל מעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

31/08/2003 | 02:31 | מאת: ריקי

ד"ר וקסלר היקר, אני נהנית לקורא את התייחסותיך לעניין לשאלות בפורום. אתה לא מברבר ומדייק בתשובות. ולשאלתי - איפה אני יכולה למצוא סקירה נרחבת על כל תופעות גיל המעבר- על ההורמונים ועל אוסטיאופורוזיס ועל חשק מיני ועל צריבה בשתן ועל תזונה ואי הצלחה להוריד במשקל ועוד ועוד. תודה ריקי פ"ת

תודה על שאלתך ריקי באתר זה ישנן כתבות רבות בנושא וכן באתר שאני מנהל WWW.GENICOLOG.NET וכן בסדנאות בנושא ולפרטים רבקה 053-340877 בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר