זריקה דפופרוין

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

26/08/2003 | 20:40 | מאת: דולי

שלום וברכה אני בת ארבעים ושתיים ; מקבלת זריקות דפופרוין מזה שנתיים. האם יש לזריקה השלכות לגיל המעבר או בכלל מה מחקרים אומרים לגבי זה ? תודה דולי

תודה על שאלתך דולי, לפרוגסטין הנמצא בזריקה שאת מקבלת מייחסים השפעות לא בריאות על גוף האישה. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

30/08/2003 | 21:59 | מאת: דולי

תודה על תשובתך ד"ר שרגא בבקשה האם תוכל לפרט לי אלו השפעות לו בריאות יש בפרוגסטין ? ומה אני יכולה לעשות במקום הזריקה? האפשרות של גלולות ושל התקן נשללה ממני. ושוב תודה לך דולי

מנהל פורום גיל המעבר