אויסטה- סיכונים מול תועלות???

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/02/2002 | 15:25 | מאת: עידית

מה הסיכונים בתרופה זו? מדוע הקופות נמנעות מלתת אותה אם יש לה תרומה בהפחתת סיכון לבריחת סידן, מחלות לב וסרטן השד? תודה מראש על תשובתך

22/02/2002 | 23:07 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

התרופה יעילה מאוד במניעת אוסטאופורוזיס. יתכן מאוד כי היא אף מורידה הסיכון לסרטן השד ומחלות לב קימות תופעות לואי התרופה יקרה ולכן מכוסה על ידי הקופות בהגבלות מסוימות

23/02/2002 | 15:29 | מאת: עידית

פרופ בז'זינסקי כתב/ה: > > התרופה יעילה מאוד במניעת אוסטאופורוזיס. > יתכן מאוד כי היא אף מורידה הסיכון לסרטן השד ומחלות לב > קימות תופעות לואי > התרופה יקרה ולכן מכוסה על ידי הקופות בהגבלות מסוימות מה הן תופעות הלוואי?? ומה הסתברות לתופעות אלה?? על פניו נראה שזו תרופה מצויינת. רב תודות מראש על תשובתך

מנהל פורום גיל המעבר