הפרעות בשינה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

25/08/2003 | 10:40 | מאת: אתי

אני בת 53 וסובלת מזה כשנתיים מנדודי שינה. עוברים לילות רבים בהם אינני ישנה כלל או מתעוררת כל שעתיים. לפני 11 שנים עברתי ניתוח כריתת רחם והייתי מטופלת עד לפני שנתיים בפמריל והפסקתי. האם יש קשר בין התרופה לבעיות השינה? אשמח לקבל עזרה בנושא כיוון שחוסר השינה הורס לי את מהלך חיי היום יום. עשיתי לאחרונה בדיקת דם והכל תקין. מחכה נואשות לתשובה

25/08/2003 | 10:44 | מאת: אתי

תקון קטן - את הכדורים הפסקתי לפני 4 שנים ובנוסף רציתי לציין שאני מעשנת (אם זה משנה)

תודה על שאלתך אתי, אחת מתופעות גיל המעבר היא הפרעות שינה. להפרעות בשינה יש סוגים שונים וגישות טיפוליות שונות. יש המתקשות להירדם ויש המקדימות להתעורר ויש שינה טרופה ועוד ועוד. כשמגיעה אלי אישה עם הפרעת שינה, אני נוהג להקשיב היטב ולראות איזה סוג הפרעה יש לה ולהציע טיפול או ברור נוסף. אכן הבעיה שממנה את סובלת שכיחה ומטרידה אך לרוב יש לה פיתרון. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

25/08/2003 | 17:16 | מאת: שירן

אתי, נסי "רגיעון לילה" של חברת הדס (מיצוי צמחים טבעי) ללא תופעות לוואי ואפילו טיפות של "רסקיו רמדי" (כנ"ל - טיפות צמחיות ) שבפירוש מרגיעות ועוזרות לשינה תקינה ורגועה. בנוסף, פעילות ספורטיבית לפני השינה (ג'וגינג, הליכה, אופניים, שחייה) זה בפירוש עוזר. לילה טוב

03/09/2003 | 17:51 | מאת: גלי

ערה כל הלילה מה לעש,ות

מנהל פורום גיל המעבר