איחור במחזור- גיל המעבר?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/08/2003 | 14:13 | מאת: אילנה

אני בת 42.5 קיבלתי מחזור אחרון ב 28.6.03 , לאחר איחור של שבועים פניתי לרופא נשים ובבדיקות הורמונליות שערכתי התוצאות: PROLACTIN 232 FSH 110 LH 39.7 לדברי הרופא אני בגיל הבלות ולא אקבל יותר מחזור. ברצוני לציין כי לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות הורמונים ונאמר לי כי יש לי ציר הורמונים צעיר. שאלתי היא האם יתכן הבדל כזה בבדיקות בזמן של חצי שנה ומה עלי לעשות כעת???

תודה על שאלתך אילנה, כן, זה יתכן. מה יש לך לעשות? מה הבעיה שלך? מה מטריד אותך. אני מציע שלפני שתשאלי את השאלה הבאה תקראי מעט על גיל המעבר ועל התופעות השונות והגישות השונות. אפשר לקרוא במקומות שונים כולל באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר