התעבות רירית הרחם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/08/2003 | 11:54 | מאת: שרה45

אני בת 57 ומקבלת טיפול הורמונלי חליפי מזה כעשר שנים. בשנים האחרונות - טריסקוונס. בבדיקה שנערכה לאחרונה נתגלה כי הרירית התעבתה לעובי של 12 מ"מ. יצויין כי הבדיקה בוצעה ביום ה-11 מהתחלת החפיסה החדשה, דהינו כאשר סימתי ליטול את הכדורים הכחולים. מה משמעות הממצא? האם בעת נטילת טיפול בזה מתרחשת התעבות? מה הם הערכים הנורמליים? באיזה ימים של המחזור היא מתרחשת? תודה

תודה על שאלתך שרה 45, נראה כי עיבוי הרירית נגרם מהטיפול ההורמונלי אותו את לוקחת. לגבי המשמעות - אני מציע שתדוני עם רופאך. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר