טיפול לגיל מעבר או לא

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/08/2003 | 07:13 | מאת: זכריה

אני רופא פנימי ץ והשאלה לגביאי אישתי. היא בת 50 ללא סימטומים של גיל מעבר ללא בעיות אוסטיאופרוסיס לפי בדיקה של צפיפות עצם. אחרי מנופוזה ליפני כמה שנים הרופא נשים שלה שם אותה עם טיפולים הורמונלי ל טיפול מונע. בגלל פירסומים בזמן אחרון על תופעות של זה היפסיקה את זה. אישתי מרגישה טובה אבל פוחדת שלא תהיה הידדרות על מצבה של העור. עם כדאי להמשיך עם איזה טיפול או לא? עם כן עם ממליצה ב ACTIVELLE או EVISTA או LIVIAL?

תודה על שאלתך ד"ר זכריה, התשובה לשאלתך ארוכה מאד. אנא התקשר אלי לקבלת תשובה לאחר שובי מחול ביום רביעי 27/8/03. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר