חיידק בשתן - שאלה לרופא (דחוף)

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

20/08/2003 | 21:46 | מאת: קלאודיה

ד"ר נכבד ! אני בשבוע ה- 25 להריוני. סיימתי טיפול של 10 ימים ב- Zinnat. ולאחר 2 תרביות שתן התגלה חיידק בשתן (עדיין). רופאת המשפחה הפנתה אותי ל- U.S. דרכי שתן. ובינתיים תברר האם מותר לתת לי Augmentin. שאלותי הן:- מה יכול להיות הטיפול לאחר ביצוע ה- U.S. ובמקרה ולא יאושר לי לקחת Augmentin ? אודה על תשובה דחופה.

תודה על שאלתך קלאודיה, השאלה ראויה להתברר פנים אל פנים עם הרופאה המטפלת. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר