ללמוד על גיל מעבר- איפה??

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/08/2003 | 02:46 | מאת: מיואשת

האם מישהי יודעת איפה אפשר ללמוד על כל תופעות גיל המעבר. אני משתגעת מכל מיני תופעות ואני לא מקבלת הסברים מספיקים ולרוב הרופאים אין סבלנות ולפעמים אין להם את הידע הנכון. מאת מיואשת

18/08/2003 | 08:01 | מאת: ממי

למיואשת. את רק בתחילת הדרך. לומדים תוך ניסוי וטעיה. נסי הורמונים, תוספי מזון, אורח-חיים יותר בריא (ספורט) תרופות הרגעה הומאופתיות, תחביבים מספקים, ואולי תעברי את התקופה החראית הזו במינימום סבל. אם תרצי ללמוד מניסיוני, אשמח לעזור.

18/08/2003 | 17:06 | מאת: רבקה

אני השתתפתי בסדנה מקסימה שבה השתתפו 31 נשים. הסדנה היתה ל 3 שעות פעם בשבוע, 6 פעמים. בסדנה למדנו ושוחחנו על אוסטיאופורוזיס, שחיקת סחוסים, בריחת שתן וצריבה בשתן, וגלי חום ונדודי שינה וסקס ועוד המון נושאים וגם תזונה נכונה והורמונים ותוספים תחליפי הורמונים ועוד ועוד. בסדנה היו גם הרצאות של רופא פלסטיקאי ופסיכיאטר. את הסדנה הנחה במקצועיות ובהתלהבות ועם הרבה הומור ד"ר שרגא וקסלר, ואני יודעת שהוא ממשיך להנחות סדנאות כאלו במקומות שונים בארץ ואפילו בניויורק.

תודה על שאלת מיואשת, אני מעביר סדנאות בהן נשים בגילאים 35-65 לא רק רוכשות ידע אלא גם מפנימות ומיישמות ובהתלהבות. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר