ליויאל-תחליף הורמונים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/08/2003 | 11:17 | מאת: חיה

לפני זמן מה פורסמה בידיעות אחרונות כתבה על תרופה חדשה בשם ליויאל. על פי הכתבה התרופה פותחה לטיפול באוסטאופורוזיס, אולם נתגלתה כיעילה לטיפול בתופעות גיל המעבר ואינה מכילה הורמונים. בעברי היו שלוש התפרצויות של סרטן השד בשד ימין, ובאחת מהן טופלתי בכימותרפיה ובהשתלת מח עצם. אני סובלת מתופעות גיל המעבר והתייעצתי עם האונקולוג שלי האם לקחת את התרופה. האונקולוג לא מצא חומר רפואי על התרופה ולכן נמנע מלהשיב תשובה ממליצה לכאן או לכאן. האם ידוע לך על תרופה זו: בטיחותה לגבי נשים עם נטיה לסרטן שד, יעילותה בטיפול בתופעות גיל המעבר. תודה רבה חיה

תודה רבה על שאלתך חיה, תרופה זאת היא תרופה הורמונלית לכל דבר. מסרי נתון זה לאונקולוג שלך. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסר 052-453662

18/08/2003 | 10:12 | מאת: חיה

ד"ר וכסלר שלום רב תודה רבה על תשובתך המהירה. אני נפעמת (וזאת לא הגזמה ) מהמפעל שלכם ומהתנדבותכם בה נתקלתי לראשונה. מפליא אותי שהעתון כותב במפורש כי מדובר בתחליף הורמון ולא בהורמון. תזכה לברכה חיה

מנהל פורום גיל המעבר