גלי חום!

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/08/2003 | 20:52 | מאת: רחל

שלום, אני אישה כבת 52. מזה 8 שנים טופלתי בהורמונים פרמריל ופרמריל +, בגלל היותי סובלת מגלי חום רבים. לאחר שהורמונים אלה לא מנעו את גלי החום פניתי לייעוץ והומלץ לי להשתמש במדבקות אוורול. במשך תקופה בת חודשיים השתמשתי במדבקות אלה, אך לא הרגשתי כל שיפור בגלי החום. פניתי לייעוץ נוסף והפעם הומלץ לי להפסיק ליטול הורמונים, אלא להשתמש בכמוסות הנקראות פמינול (המונעות גלי חום) ושוב איני מרגישה כל שיפור. מה עלי לעשות? האם ישנה תרופה/טיפול שיכול למנוע את תופעת גלי החום? תודה מראש, רחל.

תודה רבה על שאלתך רחל, ישנם כ 20 תוספים ו 4-6 תרופות כנגד גלי חום ושאר תופעות גלי המעבר. ניתן לקרוא בהרחבה באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET וללמוד בסדנאות שאני מעביר בנושא, בשיתוף עם האגודה לקידום מעמד האישה. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר