צואה עטופה לבן וכאבי בטן. מה זה ?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/08/2003 | 19:25 | מאת: חגית

היי לכולם ! אנא עזרו לי... הצואה שלי עטופה במעין כתמים לבנים, ולעיתים אף יוצאות כדוריות לבנות. לפני היציאה יש כאבי בטן עזים. ללכת לרופא ? במה מדובר ? השערה, דיעה ? אנא עזרו לי. תודה מראש, חגית.

17/08/2003 | 16:52 | מאת: לא יועצת

למה את חושבת שענייני צואה קשורים לפורום גיל המעבר? ישנם מספיק פורומים לעניין הזה. וחוץ מזה, את באמת מצפה לקבל דיאגנוזה על מקורם של הכתמים הלבנים וממה את סובלת? על רופא שמעת כבר?

תודה על שאלתך חגית, עוד לא הלכת לרופא? בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר