טמוקסיפן

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

13/08/2003 | 17:50 | מאת: שושנה

שלום!!!!!!!! אני אמורה להתחיל ליטול טמוקסיפן לתקופה של 5 שנים ושמעתי שזה גורם לגלי חום ותופעות לוואי נוספות. העניין הוא שאני סובלת מגלי חום גם ללא התרופה. א. רציתי לדעת האם קיים תחליף לטמוקסיפן שאינו גורם לגלי חום ב. האם קיים פיתרון תרופתי שימנע את גלי החום מהם אני סובלת - כעת אני לוקחת תרופה טבעית בשם "אלטרנה" האם היא תסייע להתגבר על גלי החום. תודה רבה שושנה

15/08/2003 | 11:45 | מאת: דודו

סמוקסיפן

תודה רבה על שאלתך רחל, ישנם כ 20 תוספים ו 4-6 תרופות כנגד גלי חום ושאר תופעות גלי המעבר, ואת רובם ניתן לקחת עם הטמוקסיפן. ניתן לקרוא בהרחבה באתר שלי WWW.GENICOLOG.NET וללמוד בסדנאות שאני מעביר בנושא. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר