בדיקת דם - אנא תשובה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

12/08/2003 | 19:51 | מאת: רוצה להיות אמא

שלום למומחים, המחזור שלי מאחר ב - 5 ימים. עשיתי אתמול בדיקה ביתית ונראתה חיובית. כמו כן עשיתי היום בדיקת דם ל - hcg-b והתוצאות שקיבלתי היו: "IU/L גדול מ - 1000. נא לפנות לרופא לצורך מעקב". מה זה אומר??????? האם אני בהריון??????? אשמח לקבל תשובה מהירה כי אני כ"כ רוצה להיות אמא..... תודה מראש!!!!!!!!!!

13/08/2003 | 15:11 | מאת: רונית

גם אני בשבועות הראשונים להריוני ואני יכולה להגיד לך בוודאות שאת בהריון!!! מזל טוב וכל טוב!

תודה רבה על שאלתך רוצה להיות אמא, כן את בהריון וניתן כבר לראותו באולטרהסאונד. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר