גיל המעבר והמירנה.- לפרופסור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/02/2002 | 13:32 | מאת: מ י כ א ל ה

צהריים טובים לך. אני בת 47 וחצי, נושאת התקן מירנה מאז השנתיים האחרונות. איכות חיי ובריאותי טובים מאוד, אני אשה בריאה וחיונית, כצפוי לפי הסבריו של הגניקולוג, ההתקן העלים לי את המחזור החודשי. אבל אינני יודעת אם לא היה ההתקן בגופי- אם המחזור היה נפסק .(הוא היה מאוד מאוד סדיר לפני הכנסת המירנה). תחושת חוסר הודאות, מביאה אותי לשאול את השאלה הבאה: אני מודעת לתופעות העתידיות של גיל המעבר, מתוך התעניינות בנושא, אך לא ברור לי ,בגלל שאין לי את האינדיקציה של נוכחות או אי נוכחות המחזור, מה יהיו הסימנים אצלי? ומתי? אני משדרת כרגע חוסר ביטחון בנושא כי אני אשה שחשוב לה מאוד להיות בשליטה על חייה. מהיכרותי היטב את עצמי ,הפתעות (בריאותיות בעיקר) עלולות להכניס אותי לצערי לאי שקט וחרדה -סיטואציה לא נעימה ולא רצוייה לאשה גרושה כמוני, החיה בלי בן זוג . אבקש לקבל הסבר והדרכה מה צפוי לי בברכת תודה מ י כ א ל ה

22/02/2002 | 23:10 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

אל לך להיות בחרדה ! בקשי מרופאך לבצע בדיקה הורמונלית על מנת לודא אם את מתקרבת לתקופת המעבר

מנהל פורום גיל המעבר