שאלה דחופה לד"ר שרגא וקסלר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

11/08/2003 | 15:17 | מאת: רונית

שלום, הנני בשבוע ה- 5 להריוני הראשון, יש לציין כי מצב בריאותי תקין. בביצוע בדיקת רמות ביתא התקבלה התשובה 137. לפי ידיעותי ועפ"י הנאמר לי מהגניקולוגית הערך בשבוע זה היה אמור להיות 1000 ואפילו יותר. הרופאה לא יודעת להסביר לי את התוצאה ושלחה אותי לשתי בדיקות נוספות בהפרש של יומיים אחת מהשנייה על מנת לראות אם תהיה עלייה ברמת ההורמון. היא גם הוסיפה כי ייתכן כי זהו הריון צעיר אך זה לא מסתדר עם תאריך הוסת האחרונה (2.7.03). בינתיים אינני יודעת מה להסיק מכך ורציתי לשמוע בדחיפות דיעה נוספת, 1. האם מדובר בהפלה, בהריון לא מתפתח או בתופעה רגילה לתחילת הריון? 2. מה המשמעות של "הריון צעיר" והאם זה נורמלי בשבועות אלו? הידיעה גורמת לי ולבעלי חששות כבדים ואי שקט, אנא תשובתך בדחיפות. תודה רבה, בר

תודה רבה על שאלתך רונית, אי אפשר בינתיים להוציא מסקנה עד שלא תגיע תשובת הדם השניה. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר