יחסי מין בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

08/08/2003 | 19:02 | מאת: שלי

עברתי כבר את גיל המעבר (בשלום) עדיין פעילה מינית בהנאה. אולם אני חשה שיש התרחבות של הוגינה שמפריעה להנאה . מה ניתן לעשות ?

09/08/2003 | 11:35 | מאת: ילדה סוכר

את פלצנית למדי

12/08/2003 | 18:09 | מאת: שלי

להודעה - ילדה סוכר - למה הבוטות הזו לכנות אותי פלצנית ? מה מרגיז אותך כל כך בשאלתי, מצוקתי ? לד"ר וכסלר - תודה על תשובתך המעודדת.

תודה על שאלתך שלי, ניתן לחזק את שרירי הנרתיק ע"י תרגילי קגל/פאולה, שימוש בסטימולטור וניתוח קצר בן 20 דקות ושחרור הביתה באותו יום. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר