דלקת בצוור הרחם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

07/08/2003 | 12:48 | מאת: mkreimer

שלום, אני אישה בת 61. אני בדרך כלל אישה בריאה. אוהבת ספורט ופעילות גופנית. לאחרונה הובחן אצלי דלקת בצוור ברחם. האם בעיה זו כרוכה בסיבוכים כלשהם? יש בגלל זה כאבים ברגליים או קשיחות בגב התחתון? מה הטיפול שאני אמורה לקבל לריפוי? האם אפשר לטפל ברפואה אלטרנטיבית? הומאופתיה? תודה על התשובה.

תודה על שאלתך מקריימר, התופעות שתארת מתאימות לדלקת צואר רחם, אשר מגיבה היטב לטיפול תרופתי. ניתן לקורא רבות על המחלה ועל הטיפול באתר האישי שלי WWW.GENICOLOG.NET ולחפש שם דלקת צואר רחם. לגבי הומאופטיה - אין לי מושג. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר