מה מותר לשתות בהריון?

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

07/08/2003 | 08:31 | מאת: ורוניקה

אני נמצאת בשליש השני להריון ויש לי ביעה עם בחירת השתיה. אני לא יכולה לשתות שום מיץ או משקה מוגז או תא צמחי משום שזה עושה לי צרבות. זה משאיר מה אני יכולה לשתות חוץ ממים מינרליים? האם מותר לשתות סודה?

07/08/2003 | 16:56 | מאת: CJ

את בפורום הלא נכון. תפני לפורום לנשים בהריון

תודה על שאלתך ורוניקה, ניתן לשתות כל משקה שמתאים לך כולל סודה. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר