שאלה לפרופ' בנושא הגיל הבלתי רגיל

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/02/2002 | 19:01 | מאת: עטרה

גם אני כמו רבות מחברותי בפורום מתמודדת עם השינויים הקשורים לגיל. אני בת 48, לאחרונה החל המחזור להופיע בהפסקות של 3 וגם 4 חודשים. בשלב זה איני לוקחת הורמונים מאחר ואיני חשה בתופעות הגיל בשלב זה. שאלתי היא האם יש סיכוי בכ"ז להכנס להריון מיחסי מין ללא אמצעי מניעה, מה צריכה להיות רמת ההורמונים כדי להבטיח שלא יהיה הריון? אודה לתשובתך.

22/02/2002 | 23:12 | מאת: פרופ' בז'זינסקי

הסיכוי להרות המצבך קטן אך קיים. בקשי מרופאך בדיקה הורמונלית אשר יכולה לקבוע בודאות יתר האם את חשופה להריון

מנהל פורום גיל המעבר