דפיקות לב מואצות בלילות ומצבי רוח קשים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

07/11/2017 | 13:39 | מאת: שיר

מאז שפסק לי המחזור (לפני כשנה) - יש לי דפיקות לב מואצות בלילות. אני נרדמת ומתעוררת לאחר מס' דקות עם דפיקות לב חזקות..וכך חוזר חלילה לפחות 3-4 פעמים, עד שלבסוף מצליחה לישון. כמו-כן יש לי מצבי רוח מזעזעים ואין לי כח לכלום. ניסיתי את כל הכדורים הצמחיים - אך ללא תמורה. הרופאה נתנה לי איביאנה. אני לוקחת אותו כבר חודש ועדיין אין כלל שיפור. לפני שאני משתגעת..מה אתה מציע לעשות??

מציע לפנות לרופא המטפל.

07/11/2017 | 17:33 | מאת: שיר

כמה זמן לוקח לתרופה איביאנה עד שמשפיעה? האם כדאי להחליפה אחרי נסיון של חודש?או לחכות עוד קצת?

מנהל פורום גיל המעבר