הפרשה חומה מהנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

04/08/2003 | 14:07 | מאת: תוהה

אני בת 57. אחרי 4 שנים ללא ווסת (וללא תופעות לוואי בולטות כלשהן), החלה היום הפרשה בצבע חום כהה. יש ליין כי אינני מטופלת בהורמונים כלל. מה יכולה להיות הסיבה להפרשה כזו? האם יש סיבה לדאגה?

05/08/2003 | 18:28 | מאת: עונה

סיבה לדאגה - לא, להתייחס ברצינות - כן. מה שאומר ללכת לרופא ולבדוק את הסיבה (יכולות להיות סיבות בשפע כמו דלקת, מחלת מין, ציסטה וכו'). ויפה דקה אחת קודם

11/08/2003 | 02:27 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך תוהה, ניתן להשיב לך רק אחרי בדיקה רפואית. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר