שינויים במחזור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

02/08/2003 | 13:25 | מאת: מתקששת?

אני בת 44, מזה כשנה, אחת לכמה זמן תוקפים אותי בזמן המחזור דימומים די קשים. קשים - כאבים שבדרך כלל נחסכו ממני, כמויות בשעה שאפשר להתברך בהן, וחולשה כללית שממש משביתה אותי לגמרי. בדרך כלל נמשך יום או יומיים. מכיוון שזה לא רציף, וכל השאר בסדר, אני מבטיחה לעצמי הפעם אלך לרופא, ובעצם - דוחה את הביקור. רציתי עוד לפני הביקור לוודא ולבדוק - כמה זה נורמלי, ואם אפשר לעשות משהו כדי לשנות את התקפי הדימום האלו?!

03/08/2003 | 14:53 | מאת: netta

04/08/2003 | 17:55 | מאת: אני

נורמלי או לא, מה שלא יהיה, שום דבר אינו פוטר אותך מלגשת לבדיקה מסודרת אצל רופא. מניסיון לפני כשנתיים (בגיל 43) סבלתי מדימומים קשים במחזור (בתוספת תופעות לוואי של כאבים, עייפות וכו') שמסתבר היו ניצנים ראשונים לתופעות גיל המעבר וטופלתי בדיקור סיני + ויטמינים ותזונה פרובאיוטית. קודם כל נסי לראות מה יגיד רופא ואח"כ תוכלי לחפש שיטה או דרך שיתאימו לך. בהצלחה

מנהל פורום גיל המעבר