קיום יחסים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

31/07/2003 | 09:52 | מאת: סימה

שלום, בעלי ואני עוברים משבר רציני בחיי הנישואים שלנו. כעת, אנחנו עובדים על שיקום ושיפור חיינו המשותפים . בין היתר, קיימנו יחסים לאחר תקופה ארוכה של הימנעות מהענין. אולם, כאשר קיימנו יחסים, השפיכה של בעלי היתה בצבע ורדרד (נראה כמו דימום קל). בדקתי אצלי ומקור ה"דימום" לא היה אצלי (לא נשארו אצלי סימנים לכך גם לאחר מכן). רציתי לשאול - האם ייתכן שבעלי חלה באיזו מחלה???? או שמא זו אני??? (שכחתי לציין שאנחנו בני 50). אשמח לקבל תשובה מהירה, כי אני די בלחץ מהענין.

31/07/2003 | 17:49 | מאת: שלי

את באמת מצפה לקבל דיאגנוזה להפרשה דרך פורום באינטרנט? צריך לגשת לבדיקה אצל רופא קונבנציונלי ולבדוק את הממצא (זה יכול להיות עקב גם מחלת מין או דלקת).

31/07/2003 | 19:44 | מאת: חגית

ואני לתומי חשבתי שמקבלים תשובה מוסמכת מרופא ולא מכל אחד.... לא חשבתי לקבל דיאגנוזה דרך האינטרנט.....

מנהל פורום גיל המעבר