גלי החום של המנופאוזה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

28/07/2003 | 22:49 | מאת: סופי

> שלום, > > לאחרונה החלו אצלי סימני המנופאוזה: גלי-חום, הפרעות שינה וכאבי ראש. אני > בת 52. מזה 4 חודשים אין לי וסת. מהו פרק הזמן הממוצע שאישה עלולה לסבול > מהתופעות הנ"ל, ומה הוא פרק הזמן המירבי שהן עלולות להישאר? > > בברכה > סופי

30/07/2003 | 15:12 | מאת: שיר

בין שנה ל-3 שנים

09/08/2003 | 11:25 | מאת: שיר מדרר

אני קיבלתי לראשונה היום מחזור

30/07/2003 | 15:54 | מאת: gil

ברפואה משלימה (רפואה סינית), ניתן לאזן את התופעות תוך זמן קצר בעזרת צמחי מרפא סיניים ודיקור, אשמח לתת פרטים נוספים במייל גיל-מטפלת ברפואה סינית

02/08/2003 | 18:04 | מאת: שושנה

ניסיתי וכלום לא עוזר גם דיקור גם מעברית {חודשים} ועכשיו אלטרנה פורטה כבר יותר מחודש ומרגישה נורא

03/08/2003 | 00:21 | מאת: מרגי

אני בת 52, מזה כחודש אני לוקחת את הקוהוש השחור. גלי החום פסקו לחלוטין. אך לפני יומיים חזר לי המחזור. אני מניחה שזה בגלל הקוהוש השחור. קראתי במאמר מסוים כי הקוהוש השחור מכיל אסטרוגן וכי הוא מגדיל את הסיכון לחלות בסרטן השד.

מנהל פורום גיל המעבר