מחפשת רופא מומחה לגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

28/07/2003 | 12:16 | מאת: הילה

אימי בת ה- 50 עברה לפני מספר שנים ניתוח להוצאת רחם בשל מיומה. מאז היא סובלת מתופעות קשות של גיל המעבר. החל מעייפות ועד חוסר ריכוז ודכאון שפוגעים גם בהערכה העצמית שלה. היא מטופלת בהורמונים שגם להם יש תופעות לואי שונות ומטרידות. לאחרונה היא חושדת שיש לה בעיה בשד (כך שמעתי מאבי), אך היא לא מוכנה לדבר על זה ולא ברור לי איפה זה עומד. באופיה אימי אינה אוהבת להטריד את הסובבים אותה בבעיותה ונוטה להזניח את עצמה. אני חוששת מאוד לבריאותה ואיני סומכת על הרופאה שלה. אני מחפשת רופא נשים המתמחה בטיפול בנשים בגיל המעבר, רופא מכבי או פרטי. תודה מראש לממליצים.

01/08/2003 | 13:59 | מאת: Rachel Keshet

הילה שלום יש לי כתובת מצוינת בשבילך, אנא צלצלי אלי רחל 08-9263799

מנהל פורום גיל המעבר