חרדות בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

23/07/2003 | 15:28 | מאת: ממי

על דעת עצמי אני לוקחת מידי פעם כדור "אלפרוקס" נגד מתח וחרדות. האם אפשר לגוון עם "ואבן"?

23/07/2003 | 18:43 | מאת: שירן

ממי, ראיתי הודעה שלך בפורום אחר. את מנסה לטפל בסימפטום במקום בבעיה. תחליפי מקום עבודה למשהו פחות מלחיץ ויותר רגוע, תעשי יוגה, מדיטציה, תטיילי ברגל ותקדישי יותר זמן לעצמך. אולי כדאי אפילו שתעשי הסבה לתחום שיתן לך יותר סיפוק? ויפה שעה אחת קודם

23/07/2003 | 18:48 | מאת: רותם

חרדות גיל המעבר אצלי קרו באזור גיל 45 (לפני כשלוש שנים) ככה שנראה לי קצת מוגזם בגיל 60 לקחת תרופות הרגעה תחת המטריה של חרדות גיל המעבר. אולי החרדות הן זיקנה, מחלות ומוות דבר שטבעי לחלוטין אך לא מצדיק נטילת תרופות מחומרים רעילים. נסי פרחי באך, טיפות קלמנרבין ותמציות טבעיות במקום כל החומרים הרעילים שמשבשים עוד יותר את תפקודי הגוף והמוח (שלא לדבר על הנפש).

25/07/2003 | 17:50 | מאת: ממי

רותם שלום. מודה לך על התיחסותך לבעיות המתח והחרדה מהן אני סובלת קשות ואיני רואה את האור בקצה. אני בת 59, ונראה לי שבעיותי הן כן של גיל המעבר היות והמחזור החודשי נפסק אצלי בגיל 57. מה לעשות.

24/07/2003 | 02:06 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך ממי, את שוגה שאת מטפלת בעצמך. היחידי שחילץ את עצמו מבעיה היה הברון מינכאוזן. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

24/07/2003 | 05:49 | מאת: ממי

ד"ר וקסלר שלום. הצילו!!! תודה, ממי.

24/07/2003 | 13:41 | מאת: ממי

הגזמתי לגמרי. נא להתעלם מההודעה. תודה, ממי.

01/08/2003 | 11:58 | מאת: Rachel Keshet

ממי לדעתי לא הגזמת ויש קשר בין חרדותייך למצבך ההורמונאלי והכי מעודד שאפשר לטפל ולהרגיש הרבה הרבה יותר טוב....אם זה מה שאת רוצה אשמח לעזור לך. כל טוב רחל קשת, נטרופתית

מנהל פורום גיל המעבר