הופעת דימום בזמן נטילת לויאל לאיזון הורמונלי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

24/12/2016 | 15:39 | מאת: אסנת

שלום רב אני בת 56 נוטלת קצת יותר מחצי שנה,לויאל לאיזון הורמונלי עקב תסמיני גיל המעבר, הלויאל שיפר את איכות חיי אך לאחרונה הופיע דימום שנראה בדיוק כמו מחזור,האם זה מצביע על בעייה כלשהי? האם אפשר להמשיך בנתיים לקחת את הלויאל? בנתיים ביצעתי בדיקת אולטרסאונד שהצביעו שהכל תקין,ונלקח משטח מצואר הרחם מחכה לתשובה לבדיקה זו , האם הופעת הדימום שכיחה או שזה חריג?

לעתים אכן נצפה דימום אבל בכל מקרה של דימום יש לפנות אל הרופא המטפל לשלול בעיה חמורה יותר שהיא נדירה.

מנהל פורום גיל המעבר