פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

21/07/2003 | 11:16 | מאת: חנה

שלום לך ד"ר וקסלר! יש לי פטריה בנרתיק שלא עוזבת אותי כבר חודשיים. יש כאבים בבטן התחתונה ושום טיפול לא ממש עוזר. מה שכן יוגורט פרוביוטי עזר להרגיע את המקום. אנא יעץ לי. תודה חנה

21/07/2003 | 13:51 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך חנה, האם יש לך וודאות שמדובר בפטריה? האם נעשתה מרבית? יש לבחון היטב את מצבך ורק אז להציע פתרונות. אני נוהג לבחון בבדיקה גינקולוגית רגילה, ע"י שמוש בקולפוסקופ, מיקרוסקופ להסתכל על הפרשה ועוד ועוד. בברכת רפואה שלמה. ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

01/08/2003 | 14:33 | מאת: Rachel Keshet

לחנה שלום אם היוגורט עוזר אז הפיוביוטיקה של חב. אלטמן הנקראת פמינה תעזור עוד יותר. השתמשי לפי ההוראות שעל האריזה. רפואה שלמה רחל קשת, נטרופתית

מנהל פורום גיל המעבר