סחרחורות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

19/07/2003 | 21:58 | מאת: סיגל

אני בת 46 וחצי, מזה כשנה אני נוטלת פרוגילוטון בגלל מחזור לא סדיר שהגיע כל שבועיים שלושה מלווה בדימומים חזקים מאד שגרמו לאנמיה.(אני גם נוטלת ברזל). בסה"כ אני מרוצה מהכדורים, אלא שלאחרונה בגלל סחרחורות חזקות שתקפו אותי ושהחלו יום לפני קבלת המחזור ונמשכו כיומיים גרמו לי לחשוש שאולי אני מסכנת את בריאותי בשימוש בהם. אציין שבדקתי אם מדובר בירידה בלחץ הדם או בהעדר שתיה, אך לא מדובר בכך.

21/07/2003 | 00:05 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך סיגל, נראה כי כדאי לשקול מחדש את מצבך ואת הטיפול שאת מקבלת. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר