טיפול תרופתי להגברת הליבידו

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/07/2003 | 19:33 | מאת: חגית

הנני בת 50, 4 שנים ב"גיל המעבר", ללא מחזור, ועם כל התופעות של גיל המעבר. קבלתי אקטיבל ולאחר 3 שנים, עשיתי הפסקה של מספר חודשים אולם התופעות חזרו ואז התחלתי לקבל מדבקות אוורל-קונטי. כעת בגלל ירידה משמעותית בחשק המיני, רופא הנשים המליץ לי על אנדרוקסון - כדור אחד פעם ביומיים. האם זהו הטיפול האולטימטיבי ? האם יש עוד אפשרויות? תודה מראש --חגית

01/08/2003 | 10:52 | מאת: Rachel Keshet

חגית שלום ברצוני לידע אותך שקיימת אפשרות טבעית ובטוחה לאזן את ההורמונים בגיל המעבר וכך לפתור את התופעות הקשות שאת חווה כולל הירידה בחשק המיני. הכרתי את השיטה בעת שהותינו באוסטרליה ולפני מספר חודשים גיליתי שאפשר לישם אותה גם בארץ. מדובר בבדיקת רוק הנותנת תמונה מהימנה של רמות ההורמונים בגוף ולפי ממצאי הבדיקה מתאימים תוספות מזון והורמונים טבעיים זהים לגוף . הטיפול יעיל ולשמחתי יש מזור אפילו לנשים עם תופעות קשות שניסו הרבה מאוד תרפיות אחרות בלי הצלחה. תודה ובברכת רפואה שלמה רחל קשת, נטרופתית

02/08/2003 | 14:14 | מאת: חגית

ראשית - תודה. שנית - האם רופאי הנשים או רופא משפחה מכירים את הבדיקה הזו? האם היא אפשרית במסגרת קופת החולים אליה אני שייכת? או שאצטרך לפנות למעבדה פרטית?

מנהל פורום גיל המעבר