פוסטינור

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

18/07/2003 | 10:47 | מאת: מיכל

רציתי לדעת האם הפוסטינור שלקחתי 17 שעות לאחר קיום מגע בלתי מוגן (וכמובן שגם לקחתי את הגלולה הנוספת), גורם לשיבוש בזמן קבלת המחזור הבא שצריך היה להופיע לי כעבור כמעט כשבועיים מאז? בתאריך 17/7 (-אתמול) הייתי אמורה לקבל את המחזור הבא שלי ועדיין לא קבלתי. אני אף פעם לא מאחרת במחזורים שלי. הגוף שלי מאוד מאוד מדייק. אנא ענה על שאלתי זו.

20/07/2003 | 23:59 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך מיכל, השיבוש יתכן מהפוסטינור או מהמתח או מהריון, או מגורם אחר. שווה להיבדק. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר