צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

17/07/2003 | 19:31 | מאת: דגנית

אני בת 30 ואם לבן חצי שנה אחרי הלידה קיבלתי רסיטל (לדכאון אחרי לידה) ונורמלול (עקב דופק מהיר שנבע,כנראה, גם מחרדה). נולדתי ללא בלוטת תריס ומטופלת באלטרוקסין. כמו כן נוטלת גלולות מליאן. לפני כשנתיים המליצה לי רופאת המשפחה לעבור בדיקת צפיפות עצם שיצאה גבולית לפני כחודש וקיבלתי ממנה כדורי ויטה קל+די לפני כחודש חזרתי על הבדיקה והתוצאה כמעט שלא השתנתה. האם זהו הטיפול המומל?

20/07/2003 | 23:57 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך דגנית, על מנת להתייחס לטיפול אישי יש לדעת נתונים רבים כולל תוצאה מדוייקת של בדיקת צפיפות העצם, הרגלי תזונה, הרגלי חיים, פעילות גופנית, גורמים משפחתיים ועוד ועוד. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר