כאבים בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

16/07/2003 | 20:48 | מאת: שרי

שלום! אחרי 10 חדשים ניתן לומר שהגעתי לגיל המעבר (אז היתה הווסת האחרונה) אני בת 53. האם יתכן שהשינויים ההורמונליים, גורמים גם לתחושות לא נעימות באזור הבטן התחתונה ותחושת התכווצות בצד ימין של הבטן? או שהסימנים מורים על בעיה קשה יותר? תודה שרי

17/07/2003 | 15:53 | מאת: ליה

שרי, את באמת מאמינה שאפשר לתת לך דיאגנוזה דרך האינטרנט? למה שלא תלכי להיבדק אצל רופא ואז גם תשאלי אותו כל מה שמטריד אותך לגבי הפסקת הווסת והסימפוטמים הנלווים (בכל זאת אצל כל אחת זה שונה).

18/07/2003 | 09:13 | מאת: שרי

ליה יקירתי! בשאלתי התכוונתי שרופא יענה לי על השאלה ולא שאת תנזפי בי. כעת אבהיר את שאלתי. כאשר יש שינוי הורמונלי בגיל המעבד, האם תתכן השפעה על , למשל, התכווצות רחם ומכאן שישנה תחושה של כאב, התכווצות וכו'. נכון אבדק ע"י רופא אם זה ימשיך להטריד, אך אם פניתי לכאן אני מצפה לתשובה ממומחה חן, חן שרי

01/08/2003 | 11:06 | מאת: Rachel Keshet

היי שרי מתוך מפגשים רבים עם נשים בגיל המעבר, אני לא מוציאה מכלל אפשרות גם תופעות שאת מתארת. ניתקלתי בסימפטומים שלכאורה אין כל קשר ביניהם לבין שינויים הורמונאלים החלים בגיל המעבר או במהלך המחזור PMS ולאחר השבת האיזון, בדרכים טבעיות או לא טבעיות, התופעות חלפו. אני מציאה כמובן לבדוק את התלונות גם אצל הרופא אבל גם לשאוף לאזן את המערך ההורמונאלי שמופר בגיל זה עדיף בדרכים טבעיות. בברכת רפואה שלמה רחל קשת, נטרופתית

מנהל פורום גיל המעבר