זיעה מוגברת

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

15/07/2003 | 00:21 | מאת: שירה

שלום, אימי בת 52, ואין לה כבר מחזור, היא מזיעה הרבה מאוד ובצורה מופרזת..היא אומרת שזה בגלל הגיל, אבל רציתי לדעת אם יש משהו שיכול להקל על הבעיה הזאת..

16/07/2003 | 19:22 | מאת: ד"ר שרגא וקסלר- מנהל הפורום

תודה על שאלתך שירה, אם מדובר בתופעת גלי ההזעה הרי שישנם כ 20 טיפולים שונים. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

17/07/2003 | 01:45 | מאת: שירה

תודה על ההתייחסות.. אבל לא לזה התכוונתי.. התכוונתי אם יש משהו שהיא יכולה לעשות או לא לעשות, לאכול או לא לאכול.. דברים כאלו.. אמא שלי לא תלך לטיפולים מיוחדים לזה.. אני מכירה אותה.. תודה רבה, שירה

מנהל פורום גיל המעבר