שאלה על פאפ

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

05/07/2003 | 22:19 | מאת: גליה

שלום ד"ר וקסלר, באחרונה עברתי בדיקת אולטרסאונד וגינלי, הבדיקה הייתה בסדר, והרופאה הציעה לי לעשות באותה הזדמנות גם בדיקת פאפ, מאחר ועברו שנתיים מאז הבדיקה הקודמת. הכאב היה כל כך בלתי נסבל, שויתרנו על הבדיקה. אני בת 50 בתחילת גיל המעבר וללא הורמונים, כי בינתיים זה נסבל. אבל פתאום אני מודאגת מה פשר הכאב הזה? האם זה אומר שיש איזו בעיה? או שהבעיה היא במכשיר? את הבדיקה הקודמת עברתי אצל רופא אחר. אשמח לקבל תשובה

תודה על שאלתך גליה, לא רשמת אם את מקיימת יחסי מין ובאיזה תדירות. נראה לי שהמפתח לתעלומה נעוץ בענין זה. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

07/07/2003 | 02:22 | מאת: גליה

אכן, זה היה מזמן- לפחות שנה. אין לי כרגע בן זוג ותודה לאל גם אין לי חשק, כך שזה לא מציק. איך זה קשור לפאפ? בדיקת האולטרסאונד שגם היא פנימית, לא כאבה כלל. תודה על תשובתך.

מנהל פורום גיל המעבר