טבעיים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

05/07/2003 | 22:06 | מאת: ענת

אני לוקחת כמוסה אחת ביום של "אומגלין", שמונעת את גלי החום במשך היום וזה נפלא, אבל לא מונעת את הזעות הלילה ולא פותרת את בעיות השינה - לפעמים קשה לי להרדם. המינון המומלץ הוא 2-3 כמוסות ביום, אבל כאשר ניסיתי, התחלתי להרגיש גודש בחזה ולכן ירדתי לכמוסה אחת ביום. אולי אצל מישהי אחרת זה יגיב אחרת. הייתי שמחה לשמוע על תכשיר אידאלי יותר.

תודה על שאלתך ענת, תופעות גיל המעבר ולדוגמא גלי החום וההזעה נובעים מסיבות שונות. לפיכך מספר הפתרונות רב, ואין פתרון אחד מתאים לכולן. הדרך אל האושר עוברת בניסוי ותעיה. בברכת בריאות שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר