בדיקות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר

01/07/2003 | 22:49 | מאת: עדי

01/07/2003 | 22:52 | מאת: עדי

הייתי מאוד רוצה לדעת איזה בדיקות צריך לעשות, אני בת 41 והייתי רוצה להיות שקטה מבחינה גניקולוגית ועוד... תודה מראש

02/07/2003 | 18:59 | מאת: שירי

בכל מרכז רפואי גדול יש מרכז לבדיקות תקופתיות בו ימליצו לך על סדרת בדיקות כלליות וגינקולוגיות. בכלל רצוי להיבדק אחת לשנה בתור רפואה מונעת. בריאות שלמה

תודה על שאלתך עדי, הרשימה ארוכה. חלקם עושים כל שנה ואחרים כל 3- שנים: דם, פאפ, ממוגרפיה, צפיפות עצם, קולונוסקופיה, דם סמוי בצואה ועוד ועוד. בסדנה אני מחלק רשימה מלאה וארוכה של הבדיקות המומלצות. בברכת רפואה שלמה ד"ר שרגא וקסלר 052-453662

מנהל פורום גיל המעבר